Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AK Parti, Gezi Parkı olayları için çalıştay düzenleyecek

/ Kaynak: CHA
AK Parti, Gezi Parkı olayları için çalıştay düzenleyecek

GÜNDEM Haberleri  / CHA

AK Parti, İstanbul Gezi Parkı olaylarının sebepleri, sonuçları için çalıştay düzenleyecek.

AK Parti,İstanbul Gezi Parkı olaylarının sebepleri, sonuçları için çalıştay düzenleyecek. Milletvekili, akademisyen, uzman ve basın mensuplarından oluşacak heyet, olayları enine boyuna masaya yatıracak. nbsp;Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, "AK Parti Ar-Ge Başkanlığı olarak, ülkenin bugünlerini ve yarınlarını kurgulamak adına önem ifade eden meselelerin ele alındığı, sosyal paydaşlarımızın tespit ve önerilerini içeren sonuç raporlarının Sayın Genel Başkanımıza takdim edildiği, AK Parti 2013 Çalıştayları çerçevesinde, 'Türkiye, Demokrasi ve Son 20 Gün' konulu çalıştay, 26 Haziran 2013 tarihinde sivil toplum kuruluşlarının, siyasetçilerin, medya temsilcilerinin ve akademisyenlerin katılımı ile gerçekleştirilecektir." denildi. nbsp;Çalıştay çerçevesinde son günlerde yaşanan Gezi Parkı olaylarının sebepleri, sonuçları, olayların ürettiği toplumsal atmosfer ve önümüzdeki süreçte atılması gereken adımların irdelenerek, konuya yönelik olası stratejilerin değerlendirileceği belirtildi. nbsp;
Çalıştay aracılığıyla sadece tespitlere ulaşmanın hedeflenmediğinin ifade edildiği açıklamada, devlet-toplum ve birey ilişkilerinin daha tatminkâr yürütülmesi adına somut önerilerin de değerlendirilmek istendiği vurgulandı. Bu çerçevede; AK Parti Genel Merkez Ar-Ge Başkanlığı'nca hazırlanan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ar-Ge Başkanı Süleyman Soylu'nun açış konuşması yapacağı çalıştay, 26 Haziran 2013 Çarşamba günü (yarın) İstanbul'da Malta Köşkü Yıldız Parkı içinde gerçekleştirilecek. Gazeteciler; Fehmi Koru, Mustafa Akyol, Nihal Bengisu Karaca, Rober Koptaş, Markar Eseyan, Yıldıray Oğur'dan oluşuyor.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...