Galatasaray'da görev dağılımı yapıldı

/ Kaynak: AA
Galatasaray'da görev dağılımı yapıldı

SPOR Haberleri  / AA

Sarı-kırmızılı kulüpte ikinci başkanlığa Özkan Olcay, başkan yardımcılıklarına da Candan Erçetin ve Ümit Özdemir getirildi.

Galatasaray Kulübü'nde 22 Haziran Cumartesi günü nbsp;gerçekleştirilen olağanüstü seçim genel kurulunda belirlenen yeni yönetim kurulu nbsp;görev dağılımı yaptı. nbsp;Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, yeni yönetim kurulunun nbsp;bugün gerçekleştirdiği ilk toplantısında görev dağılımı yaptığı belirtilirken, nbsp;Ünal Aysal başkanlığındaki yönetimde ikinci başkanlığa Özkan Olcay'ın getirildiği nbsp;kaydedildi. nbsp;Yönetimde başkan yardımcılığı görevlerini Ümit Özdemir ile Candan nbsp;Erçetin'in üstleneceği, Adnan Nas'ın genel sekreter, Şükrü Ergün'ün ise kulüp nbsp;sözcüsü olduğu bildirildi. nbsp;Yönetim kurulunda yer alan isimlerden Sedat Doğan, Aka Gündüz Özdemir, nbsp;Emir Sarıgül, Mete İkiz, Mehmet Cibara, Ahmet Yüce Ocaklı, Mehmet İpekdokuyan, nbsp;Mehmet Karlı, Necati Demirkol ve Ebru Köksal için herhangi bir görev tanıtımı nbsp;yapılmadı.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...