Kocaeli'de vinç sağlık ocağına girdi

Düzenleyen:
Kocaeli'de vinç sağlık ocağına girdi

YAŞAM Haberleri

Kocaeli'de Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması Üreme Sağlığı Eğitim Merkezine vincin girmesi sonucu vinç sürücüsü öldü, bir kişi de yaralandı.

Kocaeli'de Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması Üreme Sağlığı Eğitim Merkezine vincin girmesi sonucu vinç sürücüsü öldü, bir kişi de yaralandı.Alınan bilgiye göre, Ömer Coşkun idaresindeki vinç, Gazanfer Bilge Bulvarı Santral yokuşundan inerken, henüz belirlenemeyen bir nedenle Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması Üreme Sağlığı Eğitim Merkezinin duvarına çarptı. Çarpma sonucu vincin bir kısmı binanın içeri girdi.İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.Olayda sürücü Coşkun'un hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada yaralanan bir kişi ise Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı.Coşkun'un cesedi ise incelemenin ardından Asri Mezarlık morguna götürüldü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...