Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Polis yanlışlıkla 3 arkadaşını vurdu

Polis yanlışlıkla 3 arkadaşını vurdu

YAŞAM Haberleri

Sivas'ta göreve gitmeye hazırlanan özel harekat polislerinden birinin silahının kazara ateş alması sonucu 3 polis memuru yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Sivas-Ankara karayolunda bulunan Özel Harekat Şube Müdürlüğü bahçesinde göreve gitmek üzere hazırlık yapan polislerden birinin silahı kazara ateş aldı. Olayda, özel harekat polisleri Furkan K, Osman A. ve Okan K, kol ve bacaklarından yaralandı. Meslektaşlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Osman A. ve Okan K, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde, Furkan K. ise Sivas Numune Hastanesinde tedavi altına alındı.

"Hayati tehlikeleri yok"
CÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine gelerek yaralı polisleri ziyaret eden Sivas Valisi Davut Gül'e, hastane yetkilileri tarafından sağlık durumlarına ilişkin bilgi verildi.
Vali Gül, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın bir polisin silahının kazayla ateş almasından kaynaklandığını söyledi.
Yaralı polislerin sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Gül, "İki polis memurumuz çok hafif, herhangi bir şey yok. Çok şükür 3'ünün de şu an itibarıyla bir hayati tehlikesi yok. Doktorlarımız ilgileniyor. Kendilerini gördük, herhangi bir sıkıntıları yok. İnşallah kısa süre içinde de taburcu olacaklar." diye konuştu.
Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy, bazı kurum müdürleri ve çok sayıda emniyet teşkilatı mensubu da hastanelere gelerek yaralı polislerin durumu hakkında bilgi aldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...