Galatasaray Juanfran ile anlaştı

Galatasaray Juanfran ile anlaştı

SPOR Haberleri

İtalyan basını, Galatasaray'ın sağ bek için ilk hedefi olan Ajax'ın 21 yaşındaki oyuncusu Kenny Tete'nin Inter'e daha yakın olduğunu yazdı.

İspanyol basını ise Cimbom'un listenin ikinci sırasına yazdığı Juanfran ile anlaştığını öne sürdü. İddiaya göre; Aslan, 28 yaşındaki sağ kanat savunucusu için kulübü Deportivo'ya 5 milyon Euro bonservis, üç senelik imza atacak oyuncuya yıllık 1.2 milyon Euro maaş ödeyecek.

19 Haziran'da kamp başlıyor
Galatasaray, 2017-2018 sezonu hazırlık kampı kapsamında 19 Haziran Pazartesi günü mesaiye başlıyor. 28 Haziran'da yurt dışı kamp çalışması için Slovakya'nın Samorin kentine gidecek olan Galatasaray, 8 Temmuz'a kadar burada kalıp iki hazırlık maçı yapacak. Galatasaray, Slovakya kampının ardından İstanbul'a döndükten sonra 13 Temmuz'da UEFA Avrupa Ligi İkinci Ön Eleme Turu ilk maçında mücadele edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...