'Neymar'ı almak için Messi'yi satmayı planlardım'

/ Kaynak: AA
'Neymar'ı almak için Messi'yi satmayı planlardım'

SPOR Haberleri  / AA

Eski Barcelona Teknik Direktörü Cruyff, 'Neymar'ı transfer derken, Messi'yi satmayı planlardım' dedi.

Eski Barcelona Teknik Direktörü Johan Cruyff, "Bazıları nbsp;karşı çıkabilir ama ben olsam Neymar'ı transfer ederken, Messi'yi satmayı nbsp;planlardım'' dedi. nbsp;İspanya'nın Marca gazetesine açıklamalarda bulunan Hollandalı teknik nbsp;adam, Barcelona'nın Brezilyalı yeni transferi Neymar ile Arjantinli Messi'nin çok nbsp;değerli futbolcular olduğunu ancak bu iki futbolcunun aynı takımda forma nbsp;giymesinin çatışma yaratabileceğini belirtti. nbsp;Cruyff, kaliteli futbolculardan oluşan takımı yönetmenin zorluğuna nbsp;dikkati çekerek, şunları kaydetti: nbsp;''Öyle bir kulüpten bahsediyorsunuz ki oyunun içine giren çok fazla ve nbsp;farklı çıkarlar var. Mesela serbest vuruşlar... Neymar'ın çok iyi serbest nbsp;vuruşları var. Messi'nin de nasıl serbest vuruş kullandığını biliyoruz. Durum nbsp;böyleyken takımda serbest vuruşları kim kullanacak? Bu tip konular sorun nbsp;yaratabilir ve her zaman böyle çatışma yaratacak konuların önlenmesi nbsp;taraftarıyım."
Messi'nin dünyanın en iyi futbolcusu olduğunu vurgulayan Cruyff, ''Bu nbsp;bakımdan Messi'nin üzerindeki baskı çok büyük. Stada gelen herkes çok iyi bir nbsp;Messi görmek istiyor. Bu, çok normal bir şey çünkü Messi diğer futbolcuların nbsp;üzerinde. Eğer takımda bir şeyler yolunda gitmezse üzerine gidilecek ilk kişi de nbsp;Messi olur'' değerlendirmesinde bulundu.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...