Kütük: Hep aynı karakteri oynamaktan çok sıkıldım

Düzenleyen:
Kütük: Hep aynı karakteri oynamaktan çok sıkıldım

MAGAZİN Haberleri

“Canlandırdığım karakterler ya psikopat ya deli... İyi göründüğüm tek rolüm, ikizlere hamile olan bir anneyi canlandırdığım reklam filmi oldu”

Ünlü oyuncu Begüm Kütük, televizyonda hep aynı tip karakterleri canlandırmaktan sıkıldığını, artık farklı roller oynamak istediğini söyledi. Antalya Akra Otel’de düzenlenen sohbet programında konuşan Kütük “Yeni tanıdığım insanlar benimle konuşunca çok şaşırıyorlar. Kemik yapım, ten ve göz rengim televizyonda oynadığım karakterlerle birleşince mesafeli ve soğuk birisi olduğumu düşünüyorlar. Hâlbuki ben pamuk nine tadında bir insanım. Evde saçımı bağlayıp, temizlik yapan birisiyim. Yemek yapmayı seviyorum. Oyuncu olmasam şef olurdum” dedi. Yıllardır hep benzer roller oynamaktan kendisinin de sıkıldığını, artık başka karakterler canlandırmak istediğini anlatan oyuncu “Canlandırdığım karakterler ya psikopat ya deli… Sürekli zengin bir kadınım, evdeki çalışanlara eziyet ediyorum, bağırıyorum, kötülük yapıyorum. Ben de sıkıldım artık devamlı bu çeşit rollerin teklif edilmesinden. Allah kocamdan razı olsun! Hayatımda, ekranda sempatik gözüktüğüm tek yer, kocamla birlikte oynadığımız ikizlere hamile olan bir anneyi canlandırdığım reklam filmi” dedi.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...