Yanal'ın yeni sezonda olmazsa olmazı: Edin Visca

Düzenleyen:
Yanal'ın yeni sezonda olmazsa olmazı: Edin Visca

SPOR Haberleri

Trabzonspor’un hocası Başakşehir’in kanat oyuncusuna göz koydu! 27 yaşındaki sağ kanatla başkan Usta ilgileniyor

Transfer hareketliliğinin başladığı Trabzonspor’da yeni hedef Edin Visca... Başakşehir forması giyen ve Abdullah Avcı’nın henüz teklif gelmediğini söylediği Boşnak sağ kanat Ersun Yanal’ın öncelikli istediği isimlerden. Yanal ayrıca İngiltere’ye satıldığı iddia edilen Osmanlıspor’un orta sahası Badou N’Diaye’yi de kadrosunda görmek istiyor. İki futbolcunun transferiyle de başkan Muharrem Usta bizzat ilgileniyor. Kulüpleri, Trabzonspor’a soğuk baksa da Usta pes etmiş görünmüyor. Devre arası transferiyle sağ ve sol bekleri sağlama alan Karadeniz ekibi şimdi beklerin önünü güçlendirmek düşüncesinde. Geçelim bir diğer transfer gündemine... Milan’ın tecrübeli orta sahası Jurac Kucka konusunda çok önemli mesafe alınırken Galatasaray ve Antalyaspor’un devreye girmesi üzerine işin uzadığı belirtildi.
Castillo’ya        vize yok
Bu arada son dönemde ayrılacağı konuşulan bir isim vardı: Fabian Castillo. Başkan Muharrem Usta söylentilere son noktayı koydu. Ersun Yanal ve transfer komitesi üyeleriyle bir görüşme yapan Başkan Usta’nın, Castillo konusunda “Yeni geldi ve uyum süreci olması normal. Onunla ilgili karar vermek için erken. İleride çok yararlanabileceğimiz uzun vadeli düşünülmesi gereken bir isim” dediği öğrenildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...