Hoş geldin Kocaman

Düzenleyen:
Hoş geldin Kocaman

SPOR Haberleri

İki yıllık sözleşmeye imza atan tecrübeli çalıştırıcı, “Yarım kaldığına inandığım işler vardı” dedi

Fenerbahçe uzun süredir beklenen Aykut Kocaman açıklamasını resmen yaptı. Sarı-lacivertliler, tecrübeli teknik adamla 2 yıllık anlaşma imzalandığını “Yuvana hoş geldin Aykut Kocaman” başlığıyla duyurdu. Kocaman’ın sarı-lacivertlilerden yıllık 1.5 milyon avro alacağı öğrenildi. Aykut Hoca, sarı-lacivertli ekipteki ikinci dönemi için iddialı konuştu. Tecrübeli teknik adam çok mutlu ve heyecanlı olduğunu belirterek, “Yarım kaldığına inandığım işler vardı. Bunları tamamlamak adına kulübüme geri döndüğüm için son derece mutluyum” dedi. 
Yenilere övgü
Gelecek sezon kuvvetli bir takım olacaklarına inandığını anlatan Aykut Kocaman, yeni transferlerle ilgili olarak, “Dirar son derece dirençli bir oyuncu. Takımın çehresini değiştirme açısından fayda sağlayacak. Valbuena ve Mehmet Ekici’de de bu özellikler var. Üçü de becerikli ve istekli oyuncular” diye konuştu. Öte yandan Fenerbahçe’deki ilk döneminde yaşanan 3 Temmuz sürecine değinen Kocaman, “3 Temmuz sadece Fenerbahçe’nin geleceğini çalmadı, Türk futbolunun üzerinden silindir gibi geçti. Etkileri de sürüyor” sözlerini kullandı.  > M.Emin ULUÇ

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...