Trabzon'da yeni sezon hazırlıkları başladı

/ Kaynak: İHA
Trabzon'da yeni sezon hazırlıkları başladı

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzonspor 2013-2014 sezonu hazırlıklarına akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. İzinli olan 7 futbolcu ilk antrenmana katılmadı.

Trabzonspor2013-2014 sezonu hazırlıklarına akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. Bordo-mavili takımda izinli olan 7 futbolcu ilk antrenmana katılmadı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde yapılan antrenmana izinli olan Volkan, Giray, Janko, Henrique, Emerson, Zokora ve Bamba dışındaki tüm futbolcular katıldı. Takıma yeni katılan oyuncularla eski oyuncular tanışırken, futbolcular ise birbirleriyle hasret giderdikleri görüldü. Antrenman sahasında ilk olarak takımla Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman bir görüşme yaptı. Yeni teknik heyeti futbolculara tanıtan Karaman yeni sezonda takıma başarılar diledi. Daha sonra bordo-mavili takımın yeni patronu Mustafa Akçay futbolcularla görüştü. Oyuncularla 15 dakikalık bir görüşme yapan Akçay, "Benim için hepiniz değerlisiniz. Bundan sonraki süreçte hep beraber bu takımın başarısı için elimizden geleni yapacağız" dedi.
Bordo-mavili takım sezonun ilk çalışmasında ise kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. 1461 Trabzon'dan takıma katılan ve sakatlığı bulunan kaleci Fatih Öztürk takımdan ayrı olarak çalıştı. Bu arada takımdan ayrılması gündemde olan Arjantinli futbolcu Gustavo Colman'ın, ilk antrenmanda yer alması dikkat çekti. Teknik Direktör Mustafa Akçay da, bir süre Colman ile görüştü. nbsp;
Öte yandan bordo-mavili takımda tercüman Halil Yazıcıoğlu'nun kendi isteğiyle görevini bıraktığı öğrenildi. Yazıcıoğlu'nun yerine tercümanlığa Serkan Gürbüz getirildi.


SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...