Ronaldo Real Madrid'den ayrılıyor

Düzenleyen:
Ronaldo Real Madrid'den ayrılıyor

SPOR Haberleri

Cristiano Ronaldo, vergi kaçırdığı yönündeki suçlamalar nedeniyle Real Madrid ve İspanya'dan ayrılmaya karar verdi.

İspanya'da çıkan vergi kaçakçılığı haberleri Ronaldo'yu kızdırdı...

Portekiz'in ünlü gazetesi A Bola, bu sabah geçtiği haberde, Ronaldo'nun, 2011-14 yılları arasında toplam 14.7 milyon euroluk vergi kaçırdığı yönündeki suçlama nedeniyle ülkeden ayrılmak istediğini yazmış etmiş ve ortalık çalkalanmaya başlamıştı. 

MARCA DA DOĞRULADI
Real Madrid'e yakınlığıyla bilinen Marca, haberin doğru olduğunu belirtirken, Real Madridli yetkililerin Ronaldo'yu kararından döndürmek için uğraş verdiğini söyledi. Premier Lig yayıncısı Sky Sports da dedikoduları doğruladı.

PEREZ KARARINI DEĞİŞTİRMESİ İÇİN ÇABALIYOR
Madrid gazetesinin haberine göre, Başkan Florentino Perez, Portekizli golcüden kararını değiştirmesini istedi. Yine de Real Madrid, Ronaldo'nun ısrarının sürmesi durumunda oyuncuya engel olmayacak.

Cristiano'nun eski kulübü Manchester United ve Ligue 1'in zengin ekibi Paris Saint-Germain'in 180 milyon euro'luk transfer teklifi için hazır oldukları da iddialar arasında.

MBAPPE ALINABİLİR
Olası bir transfer durumunda, Real Madrid'in, Ronaldo'dan gelecek kaynakları Kylian Mbappe için kullanması bekleniyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...