Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Belhanda geliyor Sneijder gidiyor

Düzenleyen:
Belhanda geliyor Sneijder gidiyor

SPOR Haberleri

Wesley Sneijder, Galatasaray'ın Belhanda ve kulübü Dinamo Kiev'le anlaşmaya varmasının ardından takımdan ayrılmaya karar verdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Tudor’un kafasındaki kadroda yeri olmadığını ve kendi yerine Belhanda’nın getirileceğini gören Wesley Sneijder’in kariyerini Amerika’da sürdürmek adına harekete geçtiği ortaya çıktı. 

AMERİKA'YA GİDECEK
Hürriyet'ten Ali Neci Küçük'ün haberine göre; Hollandalı yıldız, menajerinden Amerika MLS Kulüpleri ile temasa geçmesini istedi. Guido Albers de, MLS ekipleri ile ön görüşmelere başladı.

Albers’in birkaç kulüp ile görüştüğü, bunlardan birinin New York City FC olduğu öğrenildi. Eski yıldız futbolcu Patrick Viera’nın teknik direktörlüğünü yaptığı New York City FC’de Pirlo ile David Villa da forma giyiyor.

AİLECE UYGUN GÖRÜYORLAR
Sarı kırmızılı takımda çok iyi bir sözleşmesi olan Sneijder’in kulüp arayışına gitmesinin 3 temel nedeni var...

1- Galatasaray’daki yapılanmayı ve Tudor’un gelecek planlarında önemli bir pozisyonda olmadığını gördü. 

2- Kulübü ile 1 yıllık sözleşmesi kalan Sneijder, Amerika MLS Kulüplerinden uzun süreli bir kontrat alıp 3 sezonluk bir anlaşma ile kariyerini orada noktalamayı uygun görüyor.

3- Türkiye’den ayrılması halinde özellikle eşi Yolanthe Cabau, oğulları Xaxa’nın geleceği için Amerika tercihini destekliyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...