Berlin’de düzenlenen etkinlikte yeni Volkswagen Polo tanıtıldı

Berlin’de düzenlenen etkinlikte yeni Volkswagen Polo tanıtıldı

T-Otomobil Haberleri

Berlin'deki etkinlikte yeni Volkswagen Polo dikkat çekici özellikleriyle tanıtıldı

Yeni Volkswagen Polo rakiplerine meydan okuyor.

Volkswagen, popüler modellerinden Polo’yu sonunda yeniledi, Almanya'nın Berlin kentinde düzenlenen  etkinlikte yeni Polo’yu tüm özellikleriyle tanıttı. Yeni Volkswagen Polo dijital gösterge panelleri, anahtarsız çalıştırma, wireless telefon şarjı, hız sabitleyici gibi sahip olduğu üst düzey özelliklerle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 

Volkswagen otomotivdeki liderliğinı koruyor. Yeni Polo, ön tasarımı ile tıpkı Golf’e benziyor. Zaten Volkswagen son dönemlerde bu tasarımı benimsedi ve pek çok modelde de bu tasarımı kullanmaya başladı. Yeni Polo bu zamana kadar üretilen en uzun Polo olarak karşımıza çıkıyor. Bu uzunluk, aracın bagajına da yansımış. Kullanıcılarını memnun edecek olan bagaj, yüzde 25 daha büyük ve 351 litrelik bir kullanım alanı sunuyor.

Ön tasarımı Golf’e benzeyen Yeni Polo, arka tasarımı ile de BMW 1’e fazlasıyla benziyor. Özellikle de kasanın büyümesi ve stopların tasarımıyla. Yeni Polo’nun iç tasarımında ise, görsel olarak çok fazla bir değişiklik yok. Tabii teknolojik önemli değişimler mevcut. Polo’nun en dolu paketlerinde 8-inç dokunmatik multimedya ekranı, kablosuz telefon şarjı, kör noktra uyarı sistemi, Beats ses sistemi, dijital göstergeler, anahtarsız çalıştırma, adaptif hız sabitleyici özellikleri bulunacak. Yeni Polo’nun giriş modelinde, LED gündüz farı, 6.5-inç dokunmatik multimedya ekranı gibi özellikleri de sunacak. Öte yandan, aracın, tam 14 farklı renk modeli ve 13 farklı konsol yapılandırması mevcut.

Volkswagen yeni Polo’da, şirket, yeni nesil motorlara yönelmiş durumda. 65 ve 115 beygir gücünde, 1.0-litre hacminde iki adet benzinli motor mevcut. Ve, Golf’te gördüğümüz 1.5-litre benzinli TSI EVO motor, Polo’da da kullanılacak. Polo’nun aynı zamanda 1.6-litre dizel motor seçeneği de bulunuyor. Volkswagen Polo, Almanya’da 12.975 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Kaynak : TeknoFormat

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...