Trabzonspor'da Kucka hârekatı

Düzenleyen:
Trabzonspor'da Kucka hârekatı

SPOR Haberleri

Kuruluşunun 50. yılında şampiyonluğu hedefleyen Trabzonspor yönetimi, Milanlı Kucka transferinde sona yaklaştı.

Gelecek yıl zirve hedefi koyan Trabzonspor'da transferine yoğun mesai harcanan Slovak orta saha oyuncusu Juraj Kucka ile yapılan uzun soluklu görüşmeler nihayet sonuç verdi.

DURİCA ARAYA GİRDİ
Bordo-mavili kulüp, Galatasaray ve Antalyaspor'un devreye girmesi nedeniyle yaşadığı sorunları çözmek için Jan Durica'dan yardım istemişti.

Durica'nın kaptanı olduğu Slovak Milli Takımı'dan arkadaşı Kucka ile yaptığı görüşmeler sonrası oyuncu ikna olunca ön anlaşma sağlandı.

MÜJDE TWITTER'DAN GELDİ
Başkan Muharrem Usta, Milan yetkilileriyle oyuncunun bonservisi veya kiralık alınması noktasında pazarlıklarını sıklaştırmış durumda. Bordo-mavili kulübün yönetim kurulu üyesi Gökhan Saral ise, sosyal medyadan, "Kucka olur mu olur" paylaşımını yaparak, taraftarlara müjdeyi verdi.

KUCKA KİMDİR?
Bu sezon Milan forması giyen 30 yaşındaki Slovak yıldız, orta sahanın ortasında, sağ bekte ve sağ açıkta görev yaptı.

Toplamda 33 maça çıkan Kucka, 4 gol ve 2 asistle oynadı. Başarılı oyuncu, İtalya'da sert oyun stilinin yanı sıra hava hakimiyeti ve top kapma becerisiyle tanınıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...