Hacıosmanoğlu, biz de onlar kadar üzüldük

/ Kaynak: CHA
Hacıosmanoğlu, biz de onlar kadar üzüldük

SPOR Haberleri  / CHA

İbrahim Hacıosmanoğlu, 'Bu güzide kulüplerin bu şekilde zor duruma düşmesi onların taraftarlarını ne kadar üzdüyse bizi de o kadar üzdü.'dedi.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın aldığı cezaların ardından Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu açıklamalarda bulundu. nbsp;UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilen Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın aldığı 2-1 ve 1 yıl Avrupa'dan men cezalarıyla ilgili TV8'de yayınlanan Telegol'e telefonla bağlanan Hacıosmanoğlu, şunları söyledi; nbsp;"Türk futbolunu kirletenler sadece kendilerini değil camialarını da lekelediler. Bu camiaların üzüntülerini paylaşmak isteriz elbette ama bu şahıslarla ilgili onların da gerekeni yapması gerek. Ahlak sınavını bütün spor ailesinin vermesi lazım. Spor medyasının da kendini çek etmesi lazım. Basının içinde de bu kirliliği kamufle etmeye çalışanları onların da içlerinden atmaları lazım. nbsp;Biz artık hiçbir şey yapmayacağız. Artık konuşmanın zamanı değil. Bu güzide kulüplerin bu şekilde zor duruma düşmesi onların taraftarlarını ne kadar üzdüyse bizi de o kadar üzdü. Biz artık adaletin tecellisini bekleyeceğiz. 2010-2011 sezonunun şampiyonunun Trabzonspor olduğunu herkes biliyor."
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...