HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Basketbol Millî Takımı'nda forma krizi!

Düzenleyen: /
Basketbol Millî Takımı'nda forma krizi!
Basketbol, Millî Takımı, Forma, Haber

SPOR Haberleri

EuroBasket 2017'ye 2 aydan kısa bir süre kalmasına rağmen Erkek Millî Takım'ın giyeceği formanın tedarik sponsoru henüz belli olmadı.

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun, Adidas firması ile olan forma sponsorluk anlaşması 30 Haziran itibariyle sona erecek. Peki A Millî Erkek Basketbol Takımımız, ağustos ayında başlayacak Avrupa Şampiyonası'nda hangi forma sponsoruyla sahaya çıkacak?

NELER YAŞANDI?

Türkiye Basketbol Federasyonu, Başkan Harun Erdenay döneminde Adidas ile gelecek dönemde bitecek olan anlaşma dolayısıyla Nike firmasıyla da görüşüyor.

Ancak daha sonra, "Bu kararı yeni federasyon yönetiminin vermesi daha doğru olur" denilerek konu kapatılıyor.

Adidas ile TBF, 30 Haziran'dan sonra sözleşme uzatmama kararı alıyor. Nike ile yapılabilecek olası anlaşma da rafa kalkıyor.

MASADA PEAK SPORT VAR

Tüm bu gelişmelerin sonrasında Türkiye Basketbol Federasyonu, yerli bir tekstil firması ile görüşüyor ancak ortak noktada buluşulamıyor. Şimdi ise TBF, çok sayıda Millî takımın da sponsoru olan Peak Sport ile görüşmeler yapıyor.

Söz konusu görüşmelerde belli bir aşama kaydedildiği, ancak henüz tam anlamıyla 'ortaklık' seviyesine gelinmediği öğrenildi. Hemen son bir ihtimalin daha söz konusu olduğunu belirtelim...

Eğer TBF, Peak Sport ile anlaşma sağlayamazsa A Millî Erkek Basketbol Takımımız'ın, Avrupa Şampiyonası maçları için formalarını bir tekstil firmasına diktirip 'sponsorsuz' olarak parkeye çıkma ihtimali de bulunuyor. (Hürriyet)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...