Bongonda imzayı attı!

Düzenleyen:
Bongonda imzayı attı!

SPOR Haberleri

Trabzonspor, Theo Bongonda'nın transferini açıkladı.

Trabzonspor Kulübü, İspanya'nın Celta Vigo takımında forma giyen Theo Bongonda'nın satın alma opsiyonlu olarak kiralandığını duyurdu.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda yer alan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcu Theo Bongonda'nın geçici transferi konusunda Celta Vigo Kulübü ile yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre Celta Vigo Kulübüne geçici transfer bedeli olarak 400 bin euro ödenecektir. Ayrıca, şirketimiz 25 Mayıs 2018 tarihine kadar 3 milyon euro bedelle, futbolcunun kesin transferi için satın alma öncelik hakkına sahiptir."

Oyuncunun ise 900 bin euro garanti ücret alacağı belirtildi.

ESTEBAN UZATTI!
Ayrıca Trabzonspor, kaleci Esteban'ın sözleşmesinin 2019'a kadar uzatıldığını açıkladı. Esteban'a yıllık 700 bin euro garanti ücret ödenecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...