Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çözüm süreci için parlamento yazın da çalışsın

/ Kaynak: İHA
Çözüm süreci için parlamento yazın da çalışsın

Politika Haberleri  / İHA

BDP Genel Başkan Yardımcısı Gültan Kışanak, çözüm sürecinin sonuçlanması için parlamentonun bu yaz açık kalması gerektiğini belirtti.

BDP Genel Başkan Yardımcısı Gültan Kışanak, çözüm sürecinin sonuçlanması için parlamentonun bu yaz açık kalması gerektiğini belirterek, Meclis'in çalışma saatlerinin de düzenlenmesi gerektiğini söyledi. Çözüm sürecini büyük fedakârlıklarla ilerletmeye çalıştıklarını belirten Kışanak, önceki gün yeni bir heyetin İmralı'ya gittiğini hatırlattı. Gayretlerinin görülmesini, hükümetin de gerekli adımları atması gerektiğini dile getiren Kışanak, ülkenin seçim atmosferine girmeden önümüzdeki birkaç ayın değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Kışanak, "Parlamentoda çoğunluk iktidarın elinde. İktidardan başka hiçbir engel yok. İktidar ikinci aşamayı başarıyla ilerletmek istiyorsa parlamento bu yaz çalışmalıdır. Çalışma saatleri düzenlenebilir" dedi. nbsp;
Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...