3. İstanbul’da daireler 502 bin TL’den başlıyor

Düzenleyen:
3. İstanbul’da daireler 502 bin TL’den başlıyor

EMLAK Haberleri

İstanbul'un hızla gelişen bölgelerinden Başakşehir’de hayata geçirilen 3. İstanbul projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor.

1.500 konuttan meydana gelen projede ev almak isteyenlere cazip ödeme seçenekleri sunuluyor. Mimari tasarımı ve geniş yeşil alanlarıyla öne çıkan 3. İstanbul projesinde 2+1 daire fiyatları 502 bin lira ile 769 bin lira arasında, 3+1’lerin fiyatları 730 bin lira ile 949 bin lira arasında ve 4+1’lerin fiyatları 989 bin lira ile 1 milyon 216 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. Konut alıcılarının yoğun ilgi gösterdiği projede sıfır peşinat, eşit taksit ve banka kredisi kullanarak konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Lokasyon olarak da avantajlı bir noktada konumlanan 3. İstanbul; 3. Havalimanı’na 12, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ise 20 dakikalık mesafede bulunuyor. Al Zamil-Seha Yapı-Adese-Fuzul ortaklığında inşa edilmekte olan 3. İstanbul’da evlerin dışında yer alan ticari alanlar tüm ihtiyaçlara cevap verecek konseptte planlanıyor.

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...