Her şey Şile için

Düzenleyen:
Her şey Şile için

Ekonomi Haberleri

Yeni arazi kullanım planlarıyla tarım alanları korunacak, verim artırılacak.

Bünyamin Çelik  İSTANBUL

Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı ile Şile Belediyesi arasında ‘Kırsal Arazi Yönetimi İş Birliği Protokolü’ imzalandı. Tarım alanlarının korunması ve veriminin artırılması hedeflenenen protokole göre; her arazinin yapısı ile niteliği belirgin hale getirilerek üretici desteklenecek. 

Törende konuşan Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformları Genel Müdürü Abdullah Burak Keser “Türkiye’nin en büyük kenti İstanbul’un kırsalı olmasına rağmen desteklerden mahrum olan Şile, artık hak ettiği değeri görecek” dedi. Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu ise, şunları kaydetti: Şile, İstanbul’un en büyük arazi sınırlarına sahip. Yüzde 90’ı kırsal. Doğal ve aracısız olan ürünü ürettiğimizde herkes kazanıyor. Kentsel dönüşüm değil kentsel gelişim yapacağız. Böylelikle Şile köylüsü piyasada ezilmeden rekabet edebilir hale gelecek. Şile’mize hayırlı uğurlu olsun. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...