Beşiktaş, kurulu düzen ve istikrarı bozmayacak

Düzenleyen:
Beşiktaş, kurulu düzen ve istikrarı bozmayacak

SPOR Haberleri

Başkan Fikret Orman “En fazla 3 oyuncu alacağız” derken ikinci başkan Ahmet Nur Çebi “Bir stoper kesin. Giden olursa yerine bakarız” diyerek beklentileri aşağı çekti.

Siyah-beyazlılarda teknik direktör konusundaki soru işaretlerine 2 yıllık anlaşmayla son verildi. Gözler futbolculara çevrildi. Son durum hakkında da resmi açıklama geldi. Sezon sonundaki görüntü ve başkan Fikret Orman’a göre alınacak oyuncu sayısı maksimum 3’tü. Ve tabii gidenler hesapta yoktu. Bir yeni açıklama da ikinci başkan Ahmet Nur Çebi’den geldi. Hem taraftarı mutlu edecek hem de yüzünü düşürecek ama realiteyi yansıtan ifadeler de kullandı. Çebi mevcut kadroyu korumak istediklerini belirtirken şu anki görüntüye göre sadece 1 stoper alacaklarını ifade etti. Çebi şunu da ekledi: “Eğer gidenler olursa yerlerine de oyuncu bakarız.”

Sakin ve sabırlı

Çebi’nin işaret ettiği ve cevap bekleyen konu Marcelo Guedes’in durumuydu. Lyon’un 8.5 milyon avroya kadar çıktığı Brezilyalı stoperin durumu hâlâ muamma. Taraftarın hoşuna gidecek gelişme ise Vincent Aboubakar’la ilgiliydi. Beşiktaş Kulübü’nün 2 numaralı ismi kişisel öngörüsünü dile getirerek Aboubakar’ın istedikleri şekilde takımda kalacağını söyledi. Siyah-beyazlılar geçen sezon olduğu gibi bu sezon da transferde fazla aceleci davranmadan hedefine ulaşmayı planlıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...