Çarşı tutuklamalarında 1 tahliye

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Çarşı tutuklamalarında 1 tahliye

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Gezi Parkı olaylarında Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı'ya yönelik operasyonda tutuklanan 1 kişi, avukatlarının itirazı üzerine serbest bırakıldı.

Gezi Parkı olaylarında Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı'ya yönelik operasyonda tutuklanan 1 kişi, avukatlarının itirazı üzerine serbest bırakıldı. nbsp;Gezi Parkı olaylarına ilişkin geçtiğimiz hafta aralarında Çarşı grubu liderlerinin de bulunduğu 20 kişi gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5'i tutuklanması istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilmişti. Çarşı grubunun liderlerinden Bülent Ergenç ve Cem Yakışkan ile Güray Sezmen'in 50 bin lira kefalet ve haftada bir gün imza karşılığı serbest bırakılmasına karar veren mahkeme, şüphelilerden İbrahim Halilullah Turan ile Halil İbrahim Erol'un tutuklanmasına hükmetmişti. Halil İbrahim Erol'un avukatları mahkemenin kararına itiraz etmişlerdi. İtirazı değerlendiren üst mahkeme, Erol'un serbest bırakılmasına karar verdi.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...