Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor'dan taraftara sağduyu çağrısı

/ Kaynak: CHA
Trabzonspor'dan taraftara sağduyu çağrısı

SPOR Haberleri  / CHA

Trabzonspor yönetimi, UEFA Disiplin Komitesi'nin Fenerbahçe ve Beşiktaş'a Avrupa kupalarından men cezası vermesiyle ilgili tüm taraftarlara sağduyulu çağrısı yaptı.

Trabzonspor nbsp;yönetimi, nbsp;UEFA nbsp;Disiplin Komitesi'nin nbsp;Fenerbahçe ve Beşiktaş'a Avrupa kupalarından men cezası vermesiyle ilgili yaptığı açıklamada, kararların Türk futboluna yansımaları konusunda henüz kesin gündem netleşmemişken, tüm taraftarları gelişmeleri sağduyulu ve sükunetle takip etmeye davet etti. nbsp;Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, sürecin başından beri toplumsal direncini muhafaza eden, medeni tepkilerini her zaman kulübün menfaatleri doğrultusunda kullananan Trabzonspor sevdalılarının bundan böyle de aynı yaklaşımı sergileyeceklerine olan inancın tam olduğu vurgulandı. Trabzonspor Kulübü olarak temiz ve ahlaklı Türk futbolunun sağlanması adına bugüne kadar olduğu gibi yaşananları yine yakından takip ettiklerinin bilinmesini isteyen yönetim, açıklamasına şöyle devam etti: "Bu gerçekler ışığında taraftarlarımızın haklılığımızın devamı doğrultusunda taşıdıkları sorumluluğun bilincinde hareket edeceklerine inanıyor, kendilerine bu duyarlılıklarından dolayı bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz."
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...