Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Otomobil iş makinesi ile çarpıştı, 6 kişi yaralandı

Düzenleyen:
Otomobil iş makinesi ile çarpıştı, 6 kişi yaralandı

YAŞAM Haberleri

Sakarya'nın Kaynarca İlçesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil park halindeki iş makinesi çarptı. Kazada 6 kişi yaralandı.

Kaza Kaynarca - Adapazarı yolu Hataplı mevkiinde meydana geldi. Kaynarca'dan Adapazarı istikametine seyir halinde olan Cem Özlü yönetimindeki 54 ZP 423 plakalı otomobil havanın da yağışlı olması nedeniyle kontrolden çıkarak yol kenarındaki park halinde bulunan iş makinesine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle sürücü Cem Özlü ve otomobilde bulunan Dilşah Baydar, İrem Demir, Yiğit Baydar, Abdülkadir Doğanay ve Banu Doğanay yaralandı. Kazayı görenler polis ve sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Sağlık ekipleri olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıları ambulanslarla Yenikent Devlet hastanesi'ne götürdüler. Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...