Şehit ateşi Konya'ya düştü

Düzenleyen:
Şehit ateşi Konya'ya düştü

YAŞAM Haberleri

Tunceli'nin Nazımiye İlçesi kırsalında teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Özel Harekat Uzman Çavuş 31 yaşındaki Ahmet Erol'un memleketi Konya'nın Seydişehir İlçesi'ndeki baba evine ateş düştü.

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan ve askeri yetkililer, acı haberi iftar saatinin ardından İncesu Mahallesi'nde oturan Ayşe- Abdullah Erol çiftine verdi.Sinir krizi geçiren anne ve babaya hazırda bekleyen sağlık görevlileri müdahale etti. Fenalaşan baba Abdullah Erol, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Haberi alan yakınları, taziye evine akın etti. Eve, sokağa ve caminin minaresine Türk Bayrağı asıldı. Bir kız kardeşi bulunan ve bekar olan şehit Ahmet Erol'un cenazesinin yarın öğle namazından sonra İncesu Mahallesi'nde defnedilmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...