Feyyaz Uçar, 'Basit oynayan kazandı'

/ Kaynak: CHA
Feyyaz Uçar, 'Basit oynayan kazandı'

SPOR Haberleri  / CHA

Türkiye U-20 Takım Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, 1-0 kaybettikleri Kolombiya maçının ardından yaptığı açıklamada, golü yiyince dirençlerinin kırıldığını belirtip, "Basit oynayan kazandı. Maçın özeti buydu." dedi.

Türkiye U-20 Takım Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, 1-0 kaybettikleri Kolombiya maçının ardından yaptığı açıklamada, golü yiyince dirençlerinin kırıldığını belirtip, "Basit oynayan kazandı. Maçın özeti buydu." dedi. nbsp;U-20 Takım Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, Rize'de oynanan maç sonrası yaptığı değerlendirmede, maça iyi başladıklarını, Kolombiya'nın Avustralya karşısında oynadığı oyunun gerçek oyunları olmadığını bildiklerini ifade ederek şunları söyledi: "İlerleyen dakikalarda oyunun hakimi Kolombiya'ya geçti. Oyun tamamen bizim kale önünde oynanmaya başladı. Golü yiyince direncimiz kırıldı. Basit oynayan kazandı. Maçın özeti buydu. Biz bugün gruptan birinci çıkma şansımızı büyük ölçüde kaybettik. Kolombiya'nın El Salvador karşısında kaybedeceğini düşünmüyorum. Avustralya maçını kazanıp ikinci olarak gruptan çıkmayı hedefliyoruz. Gruptan çıktıktan sonraki işimiz biraz daha zor. Biz ikinci olarak gruptan çıkarsak İspanya ve Fransa gibi güçlü ekiplerle eşleşme durumumuz var. Turnuvada elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Bu maçta ileride çoğunluk sağlayamamamız en büyük sıkıntıydı. Dünya futbolunda birebir markajı artık hiçbir takım tercih etmiyor. Quıntero'nun bulunduğu bölgede bulunan en yakın futbolcu bu oyuncuyu kontrol etsin dedik. Çok üstün bir futbol zekası var. Qouıntero'yu bu maçta tutamadık. Rize halkına bu maçta bizlere verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyorum." dedi.
Kolombiya Teknik Direktörü Carlos Alberto Restrepo ise gruptaki ilk maçlarında Avustralya ile 1-1 berabere kaldıklarını hatırlatarak, "Türkiye maçına iyi hazırlanmıştık. Bugün ortaya koyulan oyundan çok memnun kaldım. Sahada iyi bir oyun sergileyerek kazandık. Oyuncularımı bu güzel oyunlarından dolayı kutluyorum. Son maçımızdan da iyi bir sonuç alarak ilk aşamada gruptan çıkmayı hedefliyoruz. Turnuvaya artık iyi bir başlangıç yaptık. Tek yapmamız gereken bundan sonraki maçlarda sahada topa daha fazla sahip olmak. Grup son maçlar öncesi karışık bir hal oldu. Takımlar arasında puan farkı yok denecek kadar az. Artık her şey son maçta belli olacak. Futbol bir gösteri oyunudur. Bizim için seyircinin bu maça gelmesi çok önemliydi. Benim için bu akşamın asıl kazananı maçı izleyen seyircilerdi. Çok güzel bir atmosfer vardı. Hem Türkiye'yi hem de takımımızı destekleyen taraftarlara teşekkür ediyorum." diye konuştu.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...