Maicon imzaya geliyor

Maicon imzaya geliyor

SPOR Haberleri

Galatasaray yönetimi ile her konuda anlaşma sağlayan Brezilyalı stoper resmi sözleşme için önümüzdeki hafta İstanbul’da olacak

Taraftarlara transfer müjdesi vererek, önümüzdeki haftadan itibaren yeni futbolcuları İstanbul'a getireceklerini açıklayan Dursun Özbek'in işaret ettiği ilk ismin Maicon olduğu öğrenildi. Aslan, Sao Paulo'da oynayan Brezilyalı stoper ile her konuda anlaştı. Maicon'u bir iki gün içerisinde Türkiye'ye gelerek resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Teknik direktör İgor Tudor'un kadrosunda görmeyi çok istediği 28 yaşındaki oyuncu, Mayıs ayında başlayan Brezilya Ligi'nde 6 karşılaşmada forma giydi.

CHİRECHES OLMUYOR, GOMİS GELİYOR
Galatasaray'ın yakından ilgilendiği Rumen stoper Vlad Chireches'ten kötü, Fransız forvet Bafetimbi Gomis'ten ise iyi haber geldi. Napoli, Chireches'i kadrosunda tutmak istediğini iletirken, La Provence gazetesi, bonservisi Swansea City'de bulunan 31 yaşındaki Gomis için Aslan'ın teklifinin kabul edildiğini duyurdu.

Aslan sezonu açıyor
Galatasa ray , yeni sezon hazırlıklarına bugün başlıyor. 15 günlük izni biten sarı-kırmızılı futbolcular, Florya'da bir araya gelerek sezonun ilk çalışmasını yapacak. Sezon sonu milli takımlarının kamplarına giden oyuncular ise 26 Haziran'da takıma katılacak. Galatasaray, 28 Haziran-8 Temmuz arası Slovakya'da kamp yapacak.

Rakip belli oluyor
Galatasaray'ın Avrupa Ligi ikinci ön eleme turundaki muhtemel rakipleri bugün belli oluyor. Avrupa Ligi'nde birinci ve ikinci ön eleme turlarının kura çekimi, saat 14:00'te başlayacak. Turnuvaya ikinci ön elemeden başlayacak Cimbom'un rakibinin, ilk ön elemede hangi eşleşmeden geleceği belli olacak. Birinci eleme turu maçları 29 Haziran ve 6 Temmuz, ikinci ön eleme turu ise 13 ve 20 Temmuz'da oynanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...