Bu uygulama alkışlanır

Düzenleyen:
Bu uygulama alkışlanır

YAŞAM Haberleri

Bir banka... İşi para ve sermaye piyasaları. Üstelik dünyanın birçok ülkesinde de faaliyette. Banka çalışanlarını düşünün... Sürekli gerginlik... Kasada 1 kuruş eksik çıksa, bütün günün işlemleri tek tek elden geçip o 1 kuruş bulunmadan kapı dışarı çıkamayacak insanlar onlar. Ve onlar insan. Duyguları, sorumlulukları, yaşamak istedikleri özel anları var. Bütün bu sorumluluklardan dolayı hepsini kaçırsınlar mı?

Canan ERASLAN

“Hayır” demiş ING’nin Genel Müdiresi Pınar Abay ve yardımcısı Bahan Şansal’la birlikte çalışanlarını mutlu ve huzurlu kılacak bir uygulamaya imza atmışlar. Amaç çalışanların özel hayatlarıyla işlerini dengede tutabilecek bir çalışma ortamı. Bunun için önce çalışanların çocuklarının en özel anlarında yanlarında olmasına fırsat sağlamışlar. Bundan sonra çalışanlar “Çocuğun karne günü, izin de alamam” diye düşünmeden, o gün gönül rahatlığıyla çocuğunun yanında olacak. Üstelik tek gün de değil. Okul açılırken, karne günü ve istedikleri bir özel günde daha... 

TEDAVİ GÖRENİN DE YANINDA

Sadece karne günü mü? Kesinlikle hayır. Kadın çalışanlar için özel süt izinleri, tüp bebek tedavisi gören çalışanlara muayene izinleri, süt odası düzenlemeleri, anne-baba-çocuk seminerleri ve daha niceleri... Pınar Hanım ve ING’nin tüm yönetimi, kutlanma, alkışa değer bu uygulamalarıyla amaçlarının çalışanlarının hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlıyor.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...