TEB esnafı unutmadı

Düzenleyen:
TEB esnafı unutmadı

Ekonomi Haberleri

Türk Ekonomi Bankası (TEB), küçük işletme sahiplerinin harcamalarının ve nakit ihtiyacının arttığı bayram dönemine özel bir kredi kampanyası başlattı.

Kampanya kapsamında ticari taksitli kredi kullanan esnaf, 50 bin liraya kadar olan kredi ihtiyaçlarını günlük 42 liradan başlayan taksitlerle ödeyebilecek. 24 ay vadeli Esnafa Özel Bayram Kredisi kampanyasına TEB şubelerinden başvurulabiliyor. Kampanya, 30 Haziran Cuma gününe kadar devam edecek. TEB KOBİ Bankacılığı Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Turgut Boz; küçük işletmelerin finansman ihtiyacını hızlı, kolay ve uygun şartlarda karşılamayı hedeflediklerini, sağlıklı ve sürdürülebilir büyümeleri için dört koldan destek sunduklarını bildirdi.

79. YILA ÖZEL HALK GÜNÜ KREDİSİ

Halkbank, 79. yılını müşterileri ile kutluyor. Banka, geleneksel “Halk Günü” kampanyası ile her sene olduğu gibi bu yıl da ihtiyaçlar için uygun çözümler hazırladı. Yüzde 1,13’den başlayan faiz oranları ile ihtiyaç kredisi kampanyası devam ediyor. ‘Halk Günü İhtiyaç Kredisi’ne hemen başvurmak için aralarında boşluk bırakıp “HALK, T.C. Kimlik No, Gelir Bilgisi, Talep Edilen Tutar” yazarak 3452’ye SMS gönderebilirsiniz.

GÜNDE 10 TL'YE 10 BİN TL

Yapı Kredi, 23 Haziran’a kadar geçerli kampanyası ile, günde 10 TL ödeyerek 10 bin TL bireysel ihtiyaç kredisi veriyor. Ayrıca 30 Haziran’a kadar Yapı Kredi Worldcard sahiplerine; market, giyim ve restoran sektörlerinde tek seferde yapacakları ilk 100 TL’lik alışverişten sonra, yine tek seferde yapacakları her 100 TL’lik alışveriş için 10 TL, toplamda ise 50 TL Worldpuan hediye ediliyor.

YÜZDE 1.29 İLE 75 BİN TL

Garanti Bankası yüzde 1,29 faiz oranı ve 48 aya varan vadelerle, 75 bin TL ve üzerinde ihtiyaç kredisi kullandırıyor. Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Akten “Farklı ihtiyaçların ortaya çıktığı, yaz tatilinin de yaklaşmasıyla birlikte harcamaların yükseldiği bir dönemdeyiz. Müşterilerimiz bütçelerine uygun ödeme planını seçerek, bayramı ve tatillerini keyifle geçirebilirler” dedi.

 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...