Dan Brown’ın yeni romanını ilk Türkler okuyacak

Düzenleyen:
Dan Brown’ın yeni romanını ilk Türkler okuyacak

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Kitapları bütün dünyada milyonlarca satan yazar Dan Brown’ın yeni romanı ‘Origin’ raflardaki yerini almak için gün sayıyor.

Bu yıl 3 Ekim’de 13 ülkede satışa çıkacak olan romanı ilk okuyan ülke ise saat farkı ile Türkiye olacak. Öte yandan kitabın okuyucuyla buluşması için hazırlıklar sürüyor. Yazarın bir önceki romanı ‘Cehennem’de olduğu gibi yeni kitabın hazırlık safhasında da tercüman ve editörler tek bir merkeze toplanıyor. Emniyet tedbirlerinin oldukça yüksek tutulduğu bu safhada, çevirmenler internetin olmadığı bir odada yanlarına özel eşyalarını bile almadan çalışıyorlar. Kitap için çalışılan merkezin neresi olduğu ise şimdilik sır gibi saklanıyor. Dan Brown’ın ‘Da Vinci Şifresi’, ‘Melekler ve Şeytanlar’, ‘Dijital Kale’, ‘İhanet Noktası’, ‘Kayıp Sembol’ ve ‘Cehennem’ romanlarında olduğu gibi ‘Origin’ adlı romanın da din, bilim, sanat ve mimarlık tarihinden izler taşıması bekleniyor.

Düzenleyen:  - KÜLTÜR - SANAT
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...