Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başka Efe'ler ölmesin

Düzenleyen:
Başka Efe'ler ölmesin

YAŞAM Haberleri

Kazada hayatını kaybeden Efe Yağız Tepe ve Elif Dursun’un yakınları: Bizim çocuklarımız hiç büyümeyecek, bırakın diğer çocuklar büyüsün...

Sancaktepe’de minibüsün çarpması sonucu hayatını kaybeden Efe Yağız Tepe (8) ve Elif Dursun’un (4) yakınları, kural tanımayan sürücüleri protesto etti. Beşiktaş çarşısındaki kartal heykeli önünde toplanan aileler, “Unutmadık, unutmayacağız. Adalet istiyoruz.”, “Başka Elifler ve Efeler ölmesin.” yazılı pankartlar taşıdı. “Efe ve Elif için adalet istiyoruz.” sloganı atan gruptan bazıları gözyaşlarına hakim olamadı. Efe Yağız Tepe’nin halası Selda Çinkılıç, aileler adına yaptığı açıklamada, “Bugün buraya yarım kalan hayallerimizin kırıklığıyla geldik. Biz bugün buraya hiç büyümeyecek iki çocuk için geldik. Buraya, Efe Yağız ve Elif’in yüreklerinin sesi olmaya geldik. Karşınızda yarım kalan, evlerinden dünyanın güzel gülüşleri eksilen, kulakları bir daha evlat sesiyle dolmayacak iki aile var” dedi.

Ailelerin çocuklar üzerinde sorumluluklarına dikkati çeken Çinkılıç, şöyle devam etti:  “Tüm suçlu 13 yaşındaki R.A mı? Burada suçun büyüğü maalesef 13 yaşındaki çocuğa önce araba kullanmayı öğreten sonra da arabanın anahtarını teslim eden sorumsuz ebeveynlerdir. Sorumsuz ailelerin cezasını ölen iki canımız ödemiştir. Bu son olsun. Bu dava tüm sorumsuz ebeveynler için emsal olsun. Tüm dileğimiz başka Efeler başka Elifler ölmesin.”
Çinkılıç, davanın takipçisi olacaklarını belirterek, “Biz bu davanın tüm Türkiye’ye emsal olmasını istiyoruz. Tüm yüreğimizle adalete sığınıyoruz ve hakkımızı arıyoruz.” ifadesini kullandı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...