İnternet kafeden kaçırılan genci polis kurtardı

Düzenleyen:
İnternet kafeden kaçırılan genci polis kurtardı

YAŞAM Haberleri

Gaziantep'te, internet kafeden kaçırılıp ağabeyinden 5 bin lira fidye istenen O.Ç.O. adlı genç, polis tarafından kurtarıldı.

Olay, geçen Cumartesi günü Yaprak Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, O.Ç.O. adlı genç internet kafeden kaçırıldı. Şüpheliler, kaçırdıkları gencin ağabeyi E.O.'yu telefonla arayıp 5 bin lira fidye istedi. E.O.'nun ihbarıyla harekete geçen polis, yaptığı çalışmada şüphelilerin kimlik ve kaldığı evi belirledi. Ekipler, yaptıkları operasyonla genci kurtarırken, C.N., M.K., M.D., İ.K. ve K.Y. isimli 5 şüpheliyi gözaltına aldı.

Ekiplerin internet kafede yaptıkları aramada 1 tüfek, 1'i kurusıkı 2 tabanca ile çok sayıda fişek ve kurşun ele geçirildi. Yapılan incelemede şüphelilerden K.Y.'nin 5 suçtan arandığı, 'Nitelikli kasten öldürme' suçundan 20 yıl 10 ay kesilmiş hapis, 4 bin lira para cezası ve Afyonkarahisar ile Tekirdağ'daki cezaevlerinden kaçtığı tespit edildi. Kaçırılan gencin ise çeşitli suçlardan kesinleşmiş 2 yıl 10 ay hapis cezası bulunduğu belirtildi. Gözaltına alınan 5 şüpheli, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...