Şırnak'ta kaçırılan korucunun cesedi bulundu

Düzenleyen:
Şırnak'ta kaçırılan korucunun cesedi bulundu

GÜNDEM Haberleri

​Şırnak’ta önceki gün hayvanlarını otlattığı sırada teröristler tarafından kaçırılan güvenlik korucusu Mehmet Beldek’in cesedi bulundu.

Şırnak'ın merkeze bağlı Yenislanbaşar köyünde ikamet eden güvenlik korucusu Mehmet Beldek (23), önceki gün rahatsızlanan babasının hayvanlarını otlattığı sırada, Resor mevkisinde karşılaştığı bir grup PKK'lı terörist tarafından kaçırılmıştı. Beldek’in kaçırılmasının duyulmasının ardından bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatılmıştı. Beldek’in cenazesi, bugün suyun içerisine atılmış şekilde bulunarak, otopsi yapılmak üzere Şırnak Devlet Hastanesine kaldırıldı. 
Konuya ilişkin açıklama yapan Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen, “Bu mübarek Ramazan ayında hain ve alçak şekilde dava arkadaşımızı şehit eden PKK alçaklarını nefret ve şiddetle kınıyorum. Şehidimizin Mekanı cennet olsun. Ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı diliyorum” dedi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...