Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da Sneijder belirsizliği

Düzenleyen:
Galatasaray'da Sneijder belirsizliği

SPOR Haberleri

Galatasaray yönetimi, sözleşmesi önümüzdeki sezon sona erecek Hollandalı yıldıza ciddi bir teklif gelmesi halinde satmayı düşünüyor. Ancak 33 yaşındaki oyuncuya şu ana kadar resmi bir teklif gelmedi. Sneijder'in menajeri Guido Albers, özellikle Amerika'dan yıldız futbolcuya ilginin olduğunu yönetime iletmeye hazırlanıyor.

Her fırsatta Türkiye'de oynamaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Sneijder ise Galatasaray kulübünün menfaatleri doğrultusunda bir teklif olmadığı takdirde 1 yıl daha sarı kırmızılı formayı giymeyi amaçlıyor. Hollandalı yıldız, sözleşmesinin son yılında şampiyonluk yaşamak istiyor.

Sneijder'e ciddi bir teklif gelmezse Galatasaray'ın 28 Haziran'da başlayacak sezon öncesi kampına katılacak. Yönetim ise sözleşmesinde yıllık 5 milyon Euro ve başarı bonusları bulunan başarılı oyuncunun maddi yükünü diğer oyuncular ve yeni transferler arasında paylaştırmayı amaçlıyor. Teknik direktör Igor Tudor ise Sneijder'e transfer teklifi gelirse gönderilebileceği fikrinde.

Önümüzdeki günlerde Sneijder'in menajeri Guido Albers ve yönetim masaya oturup Sneijder'in takımdaki geleceği konusunda fikir alışverişinde bulunacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...