Fikret Orman UEFA'nın kararına tepki gösterdi

Fikret Orman UEFA'nın kararına tepki gösterdi

SPOR Haberleri

UEFA'nın Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye verdiği men cezalarının ardından Beşiktaş Başkanı Fikret Orman karara şaşırdığını belirtti.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, UEFA Disiplin Kurulu tarafından Avrupa kupalarından 1 yıl men cezası verilmesini anlamakta güçlük çektiğini söyledi. Orman, UEFA Disiplin Kurulu'nun verdiği cezayı değerlendirdi. "Şaşırtıcı ve anlamakta güçlük çektiğim bir karar" diyen Orman, "Netice itibarıyla Beşiktaş Kulübü bir tüzel kişiliktir. Bizim yaptığımız savunmaya göre de tüzel kişilikle ilgili bir ceza verilmesinin mümkün olmadığını düşünüyorum. Sayın Tayfur Havutçu ve Serdal Adalı ile ilgili ek savunma istenirken, tüzel kişiliğe ceza verilmesi şaşırtıcı, anlamakta zorluk çektiğim bir karar" ifadelerini kullandı. Karara itiraz için 3 gün süreleri bulunduğunu vurgulayan başkan Orman, "Yanlış hesabın Bağdat'tan döneceğini düşünüyorum. Ceza verilmemesi gerektiğine inanıyorum ama 1 yıl ceza verildi. Hakkımızı UEFA Tahkim Kurulu'nda arayacağız. En kısa sürede itirazımızı bildiririz ve 2 hafta içinde de duruşması olur" diye konuştu. Alınan cezanın anlaşmaya vardıkları Hırvat teknik direktör Slaven Bilic'le ilgili bir sorun yaratmayacağının altını çizen Orman, yabancı transferi için olumsuz bir ortam yaratsa bile bir hafta içinde durumun düzeleceğine inandığını da sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...