Lejyoner ihracatçılar işe başlıyor

Düzenleyen:
Lejyoner ihracatçılar işe başlıyor

Ekonomi Haberleri

Türk hazır giyim sektörünü hedef pazarlarda ‘yerinde tanıtma’ projesinin en önemli adımlarından biri olan Türkiye Ticaret Merkezleri (TTM) için sona gelindi.

İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Tahran ve New York TTM’lerin açılışa hazır olduğunu, Moskova TTM’nin 2017’nin sonuna kadar yetiştirilmesinin planlandığını bildirdi. Hazır giyim ihracatını daha yukarılara taşıma hedefinde TTM’lere büyük önem verdiklerini vurgulayan Tanrıverdi, şunları söyledi: Eğer çok daha fazla ihracat yapmak istiyorsak, alıcıyı oturup bekleyemeyiz. Bizim onların ayağına gitmemiz, her an ulaşılabilir olmamız gerekiyor. Ekonomi Bakanlığımız hedef ülkelerde açılan TTM’lerde faaliyet gösteren firmalarımıza kira, personel ve tanıtım giderleri için yüzde 75 destek veriyor. Tahran, New York ve Moskova’daki TTM’lere firmalarımızdan büyük talep geldi. 129 lejyoner firma ile ülkemizi ve sektörümüzü dünyaya hakkıyla tanıtacak, sektörel ihracatımızın gücüne güç katacağız.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...