Kartal her yerde zirvede

Düzenleyen:
Kartal her yerde zirvede

SPOR Haberleri

Bu gurur Beşiktaş’ın... 5 yıllık süreçte yaşananların mutlu sonu... Siyah-beyazlıların nereden nereye geldiğini çok iyi gösteren tablo...

Son iki sezonda şampiyonluk ipini göğüsleyen ve 3. yıldızı takan Kara Kartal sadece puan tablosunda değil birçok kulvarda liderdi. Haklı olarak doğru yapılanma, doğru planlama ve doğru adımların sonucuydu gelinen nokta. Taraflı tarafsız bütün futbolseverlerin seyretmekten keyif aldığı siyah-beyazlılar rakipleri kombinede 20 bin barajını geçemezken 33 bin kombine satışı gerçekleştirdi. Ve maç başına ortalaması da 33 bin bandındaydı. 

Yeni formalar 13 Temmuz’da

Yönetici Hüseyin Mican, forma satışları konusunda bilgi verdi. Mican, “Bu sezon 400 bin bandına yaklaşıyoruz. Beşiktaş forma satışında rakiplerini geçti. Böylelikle forma satışı konusunda ilk defa Fenerbahçe ve Galatasaray’ı hem ciroda hem de kârlılıkta geride bıraktık” dedi. Ardından en çok merak edilen 3 yıldızlı formalar hakkında da bilgilendirmede bulundu: Yeni formalarımız 13 Temmuz tarihinde 169 liradan satışa sunulacak. İnternette yeni formalar diye dolaşan görsellerin hiçbirinin bizim çıkaracağımız formalarla alakası yok. Şu anda çok ciddi talep var.

Başarı yoksa fiyat düşer

Ve geçelim bu sezonki değer anlamındaki liderliğe... Futbol piyasa değerlerini ölçen Transfermarkt verilerine göre Türkiye’nin en değerli takımı Beşiktaş. Siyah-beyazlılar 105,7 milyon avroluk değeriyle lider olurken onu 101,4 milyon avroyla Fenerbahçe ve 81,7 milyon avroyla Galatasaray takip etti. Siyah-beyazlıların lider tamamladığı ve sezona şampiyon apoleti ile gireceği dönemde Fenerbahçe’nin geçen sezonki kaybı 60, Galatasaray’ın ise 20 milyon avro civarındaydı. Oyuncuların bireysel anlamdaki kayıpları takım verilerine yansımak suretiyle kendini gösterdi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...