Rennes Aboubakar'ın peşinde

Düzenleyen:
Rennes Aboubakar'ın peşinde

SPOR Haberleri

Porto ve Lorient’in satmak istediği Kamerunlu forvete Rennes de talip ama 1 numaralı kriter Şampiyonlar Ligi.

Beşiktaş’ın gündemi hiç kuşkusuz Vincent Aboubakar. Teknik ekip, yönetim ve taraftar, Kamerunlu oyuncunun ne yapıp edilip bonservisinin alınmasını istiyor ki, başkan Fikret Orman, oyuncu için iki defa Fransa’ya çıkarma yaptı. Bonservisinde hak sahibi olan Porto ve Lorient ile sıkı pazarlıklak yapıldı. 10 milyon avroluk satın alma opsiyonunda diretilirken problem sadece iki kulüp değil. Rakipler de can sıkıyor. Portekiz basını, Fenerbahçe’nin de devrede olduğunu yazarken Fransa’dan da bir rakip çıktı. Rennes Kulübü, Aboubakar için devreye girdi. Ancak siyah-beyazlıları rahatlatan konu ise oyuncunun kariyerine Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden kulüpte devam etme isteği. Kara Kartal bu konuda şanslı ve bunu da “koz” olarak masada kullanıyor. Kulüpler anlaştığı takdirde Aboubakar adına Beşiktaş açısından problem görünmüyor. Porto ve Lorient, Aboubakar için vitrin olarak gördüğü Konfederasyonlar Kupası sonunu da beklemek adına işi ağırdan alırken Beşiktaş bu durumdan rahatsız. Çünkü oyuncunun iyi performansı siyah-beyazlıların aleyhine.

 

Resmîleşmeden olmaz

Beşiktaş yönetimi transferde önceliği stopere vermiş durumda. Vida için beklemede olan ve Boyko, Aras takas önerisine Dinamo Kiev’den olumsuz cevap alan siyah-beyazlılar, Marcelo Guedes’in Lyon işinin sonuçlanmasını bekliyor. Sonrasında forvet konusuna ağırlık verecek olan Fikret Orman yönetimi, Aboubakar’ın durumu da belli olmadan yeni golcü işine girmek istemiyor. Demba Ba ve Burak Yılmaz konusu da kapanmış görünüyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...