Melih Gökçek, 'Sırada suikastler var'

Melih Gökçek, 'Sırada suikastler var'

GÜNDEM Haberleri

'Sharp'ın Gezi oyununu ilk veren Türkiye Gazetesi oldu' diyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, Başbakan'ın ve milletin dik duruşuyla oyunun bozulduğunu söyledi. Gökçek, bundan sonraki süreçte suikastlerin gelebileceğini belirtti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Gezi parkı olayları sonrasında yaşanılanları değerlendirirken, "Başbakanımız dik durdu, bize de dik durmayı öğretti. Biz de dik durduk. Millet dik durunca olay bitti" dedi. Gazetemizin Gezi Parkı olaylarının arkasında yer aldığını ortaya çıkardığıGene Sharp ile ilgili sorularımızı cevaplandıran Başkan Gökçek, "Bu Gene Sharp denilen adam elbette belli gizli servislerin adına çalışan, hem dünyayı karıştırıp hem de bağlı olduğu servislere karşı görevini yapan bir adam. Bunun görevi karıştırmak" diye konuştu. Sharp'ın şimdiye kadar hep başarılı olduğunu ancak Türkiye'nin bunu yıktığını belirten Gökçek, Sharp'ın kim olduğunu önce Türkiye'ye sonra da dünyaya anlattıklarını dile getirdi. Olayların perde arkasını anlattıktan sonra "Kullanıldığımızı anladık Melih Bey. Bundan sonra CHP'ye oy yok" şeklinde telefonlar aldığını açıklayan Gökçek, şunları söyledi: "Piyanocular geldi, burada tamamen mizansen. Kızın bir tanesi Taksim'de bikini ile oynuyor özgürlük istiyorum diyor. Bakıyorsun Alman çıkıyor. Bikini ile oynuyorsun hem de Taksim'in göbeğinde bundan daha güzel özgürlük olur mu?" Türkiye'de hedeflenilen pembe devrimin gerçekleştirilemediğine işaret eden Gökçek, bundan sonraki süreci de şöyle anlattı: "Artık gizli servisleri, taşeronlarını devreye sokup iki tane iş yapmak isteyecekler; birincisi suikastler dönemini başlatmak isteyecekler. Hem iktidardan ses getirecek tipler hem muhalefetten sanatkar, milletvekili işadamı yani vurulduğu zaman ortalığı karıştırmaya müsait bir tip bularak onu temizleyerek karşı tarafın üzerine atacaklar."İkinci olarak da Alevi-Sünni ayrılığının hedeflendiğinini altını çizen Gökçek, "Türk-Kürt sorunu sorun olmaktan çıktığı için kaşıyacak tek mesele kaldı. Alevi Sünni meselesi. Alevi Sünni etle tırnak gibidir bizi birbirimizden ayırmak istiyorlar. Biz bu oyuna da düşmeyeceğiz. Bakacaksınız ki bir Sünni bir Alevi'yi ya da Bir Alevi bir Sünni'yi vurmuş şundan hiç şüpheniz olmasın ki vuran maşadır ajandır" şeklinde konuştu. Gökçek bu olayların ardından CHP'nin sandıkta bozguna uğrayacağını ileri sürerek, "CHP'li de CHP'den koptu. Netice sandıkta belli olur herkesin keli önüne düşer. Sandığı bekleyeceğiz. Sandıkta malum olacağını biliyorlar tek çözüm var sandıkta olay çıkartıp son gece sandıkları kırmak yakmak kaçırmak olay çıkarmak" dedi.

nbsp;Melih Gökçek, 'Sırada suikastler var'
İLK TÜRKİYE GAZETESİ YAZDI
Başkan Gökçek Gene Sharp oyununu ilk yazan ve günlerce manşetten veren gazetemizi tebrik ederek, "Bu işi özellikle Türkiye Gazetesi olarak açık ve net olarak ilk sizin ortaya koymanız takdire şayan bir olay. Millet sayenizde gerçekleri gördü" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...