Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Quaresma: Nani Türkiye'ye dönmek istiyor

Düzenleyen:
Quaresma: Nani Türkiye'ye dönmek istiyor

SPOR Haberleri

Ricardo Quaresma, Portekiz Milli Takımı'ndan arkadaşı Nani'nin Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilmek için Türkiye'ye dönmek istediğini söyledi.

Portekizli futbolcu Beşiktaş'ın gündeminde... Nani için Quaresma'nın devreye girdiği öğrenildi.

DÖNMEK İSTİYOR
Kartal'ın yıldızı Quaresma, yakın arkadaşı Nani için yönetime "Nani, Türkiye'ye dönmek istiyor. Hedefi Şampiyonlar Ligi'nde oynamak" şeklinde haber gönderdi.

Sunderland, Jeremain Lens için Fenerbahçe ile Beşiktaş'tan 5.5 milyon Euro talep etti. Bunun üzerine iki ekipte Hollandalı oyuncudan vazgeçti. Fenerbahçe, Nabil Dirar'ı aldı. Beşiktaş ise fırsat transferi kovalıyordu. Siyah-beyazlıların önüne beklediği fırsat geldi.

KARAR ŞENOL GÜNEŞ'İN
Valencia tarafından satışa çıkarılan Nani için Ricardo Quaresma devreye girdi. Portekizli oyuncu milli takımda beraber oynadığı Nani'nin, Türkiye'ye dönmek istediğini ve Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek istediğini iletti. Siyah-beyazlıların, Nani için teklif yapıp yapmayacağına Şenol Güneş karar verecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...