Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Ronaldo ayrılırsa, bu para için olmayacak'

Düzenleyen:
'Ronaldo ayrılırsa, bu para için olmayacak'

SPOR Haberleri

Florentino Perez’e, yeniden Real Madrid başkanı seçildikten sonra çıktığı radio programında Cristiano Ronaldo'nun kulüpteki geleceği soruldu. Portekiz Milli Takımı ile Konfederasyon Kupası'nda mücadele eden Ronaldo ile henüz görüşmediğini dile getiren Perez, golcü oyuncunun ayrılma talebini garip bulduğunu ifade etti.

2011-2014 yılları arasında yaklaşık 15 milyon Euro vergi kaçırmakla suçlanmasından hemen sonra, Real Madrid'den ayrılmak istediğini açıklayan Cristiano Ronaldo’nun bu ifadeleri Florentino Perez’e soruldu. 

"Tek söyleyebileceğim Cristiano'nun hala Real Madrid oyuncusu olduğu.” Diyen Perez, “Onu etkileyen birşeyler olduğu kesin. Ancak kendisiyle henüz görüşmedim. Portekiz Milli Takımı ile Konfederasyon Kupasi'nda mücadele ediyor. Böyle bir görüşme sadece onun değil; Milli Takımının da konsantrasyonunu bozabilir. Kupa bitiminde neden rahatsız olduğunu bize anlatacağından eminim. Yine de bu durumu çok garip bulduğumu söylemeliyim. Cristiano'yu takımda tutmak için elimizden geleni yapacağiz. Ayrılırsa, bu para için olmayacak" dedi. 

Kulüp olarak, vergi kaçırmakla suçlanan Ronaldo'ya her türlü desteği vermeye devam edeceklerinin altını çizen Perez; "Herkes vergi yükümlülüklerini yerine getirmeli. Buna Cristiano da dahil. Onun suçsuz olduğuna ve kendisini aklayacağına inanıyorum. Bana İngiltere'dekinden farkli bir düzenleme yapmamasına karşın neden suçlandiğını anlayamadığını söyledi" dedi. 

5 yıllık yeni bir anlaşmanın altına kısa süre önce imza atan Ronaldo'nun, sözleşme fesih bedeli ise tam 1 milyar Euro. Yıldız oyuncu ile Manchester United ve Paris Saint-Germain'in ilgilendiği ifade ediliyor. İngiliz basına göre United yönetimi Ronaldo için, kaleci De Gea ve 200 milyon Euro’yu gözden çıkarmış durumda.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...