Hava sıcaklıkları 3 ila 7 derece artacak

/ Kaynak: İHA
Hava sıcaklıkları 3 ila  7 derece artacak

YAŞAM Haberleri  / İHA

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının; yurt genelinde mevsim normallerinin 3 ila 7 derece üzerinde seyredeceği bekleniyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurt genelinde yağış beklenmiyor. Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun doğusunun parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. nbsp;
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının; yurt genelinde mevsim normallerinin 3 ila 7 derece üzerinde seyredeceği bekleniyor. Rüzgar; genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esecek. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Az bulutlu ve açık 35
İstanbul: Az bulutlu ve açık 31
İzmir: Az bulutlu ve açık 35
Adana: Az bulutlu ve açık, iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu 32
Antalya: Az bulutlu ve açık, iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu 29
Samsun: Az bulutlu ve açık 27
Trabzon: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde parçalı bulutlu 26
Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 27
Diyarbakır: Açık 39

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...