Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alacak verecek kavgası kanlı bitti: 3 yaralı

Düzenleyen:
Alacak verecek kavgası kanlı bitti: 3 yaralı

YAŞAM Haberleri

Konya’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Olay, merkez Meram ilçesi Karaaslan Aybahçe Mahallesi Azimli Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, daha önceden aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan Mustafa A. ve kardeşleri olduğu öğrenilen Kemal A., Sadullah A., Yusuf A., Nurettin A. ile Şükrü E. ve Hüseyin E. arasında tartıma çıktı. Kısa sürede silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüşen tartışma sonrası Hüseyin E. av tüfeğiyle yaralanırken Mustafa A. ve Sadullah A. bıçakla yaralandı. Tüfekle sırtından vurulan Hüseyin E. olay yerine sevk edilen ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken olayda bıçakla yaralanan Sadullah A. ve Mustafa A. ambulansla Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Hüseyin E. nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kavgada yaralanan Hüseyin E.’nin annesi Sedye E. ise yaşanan olayı anlattı. Sedye E. şahısların eve geldiğini söyleyerek,"Onları görünce çocuklara siz çıkmayın ben çıkayım dedim. Sonra çocuklarım çıktı, çocuğumu vurdular, gittiler. Mevzu alım satımdan çıktı" şeklinde konuştu.Öte yandan olay sonrası sokak üzerinde inceleme yapan ekipler yol kenarındaki çöp konteynerına atılmış boş kartuş buldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...