Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor'un rakibi Derry'de panikte

Trabzonspor'un rakibi Derry'de panikte

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi Derry City'yi korku sardı.

Ülkemizi gelecek sezon UEFAAvrupa Ligi'nde temsil edecek olan Trabzonspor, eşleştiği Derry City'ye panik yaşatıyor. İrlanda kulübünün menajeri Declan Devine, ülke basınına eşleşmeyle ilgili değerlendirmelerde bulunurken Trabzonspor'un çekilebilecek en zor kura olduğunu dile getirdi. 39 yaşındaki genç menajer yaptığı açıklamada, "Gerçeği söylemek gerekirse, daha zor bir kura çekemezdik. İşimiz çok zor. Dersimize çok iyi çalışmalı ve onlara karşı çok iyi hazırlanmalıyız" dedi.
AKÇAY: KÜÇÜMSEMEK YOK
Trabzonspor'un İngiltere Premier Ligi'nde oynamış ve uluslararası deneyime sahip çok sayıda oyuncusu olduğunu söyleyen Devine, "Karşımızdaki takım çok tecrübeli. Tur için beklenti içinde değiliz ama elimizden geleni yapacağımızı da söyleyebilirim" ifadelerini kullandı. Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay ise hiçbir rakibi küçümsemeyeceklerini söylerken, "Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. Herhangi bir sürprize yer vermemek için rakibi iyi analiz edeceğiz" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...