Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sahneden çağrı: Telefona hayır

Düzenleyen:
Sahneden çağrı: Telefona hayır

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Ankara Devlet Opera ve Balesinin (ADOB), “Yaza Merhaba” gösterisindeki eserler, toplumda bağımlılık hâlini alan cep telefonu kullanımına dikkat çekmek için sergilendi.

 Ankara Devlet Opera ve Balesinin (ADOB), “Yaza Merhaba” gösterisindeki eserler, toplumda bağımlılık hâlini alan cep telefonu kullanımına dikkat çekmek için sergilendi. ADOB Opera Sahnesi’ndeki gösteride, Aşk-ı Memnu, La Traviata, Carmen, ve Tosca gibi eserlerden aryalar seslendirildi. Cep telefonu kullanımının çılgınlık hâline dönüştüğünü izleyiciye aktarmak amacıyla, gösteri boyunca sahnede bulunan sanatçıların mesajlaşmaları perdeye yansıtıldı. Gösteride, cep telefonu bağımlılığı sanatsal, esprili ve eleştirel bir dille izleyiciye sunuldu. Konserin sahne yönetmenliğini üstlenen Aydın Buğra Güven “Günümüzde eşler bile telefon yüzünden birbirleriyle iletişim kurmuyor. Seyircilerin temsili seyrederken cep telefonuyla uğraştığını da görünce bu duruma sanatsal bir eleştiri getirmek amacıyla “Telefona hayır” mesajı vermek istedik” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...