Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Klasik sanatların zirvesini yaşıyoruz

Düzenleyen:
Klasik sanatların zirvesini yaşıyoruz

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Yetmiş sanatkârın geleneksel eserlerinin bir araya getirildiği ‘Klasik Sanatlar Sergisi’ İstanbul Beyoğlu’nda sanatseverlerle buluşuyor.

Yetmiş sanatkârın geleneksel eserlerinin bir araya getirildiği ‘Klasik Sanatlar Sergisi’ İstanbul Beyoğlu’nda sanatseverlerle buluşuyor. İstanbul Klasik Sanatlar Merkezi tarafından Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi’nde açılan sergi; hüsnühat, tezhip, ebru, minyatür, katı, cilt, kalem işi, çini, oyma, kakma, Edirnekâri ve kündekâri gibi sanat dallarına ait birçok eseri ihtiva ediyor. Klasik Sanatlar Merkezi Başkanı Ahmet Zeki Yavaş “Sergi, ülkemizde nitelikli olarak sanat faaliyeti yapan yaklaşık 70 sanatkârın 50 eserinden oluşuyor. Günümüzde klasik sanatlarda zirveyi yaşıyoruz. Dolayısıyla bu eserleri üreten sanatkârlar alanlarında en üst seviyede olan kişiler. Sanatseverler, burada zirveyi müşahede etmiş olacaklar” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...