Minik Kalpler için anlamlı final

Düzenleyen:
Minik Kalpler için anlamlı final

MAGAZİN Haberleri

Hayranları, ‘İçerde’ dizisinin son bölümünü, oyuncularla birlikte izledi. Galadan elde edilen gelir Minik Kalpler Derneğinin yapımı devam eden rehabilitasyon merkezine aktarıldı

Show TV’de 2016 Eylül ayında ekrana gelmeye başlayan, Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Uğur Yücel, Mustafa Uğurlu, Bensu Soral ve Damla Colbay’ın başrolü paylaştığı İçerde dizisi 39’uncu bölümüyle final yaptı. Merakla beklenen final galası, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda görkemli bir şekilde gerçekleştirildi. Galaya çok sayıda ünlü isim katıldı. Ebru Akel Sancak’ın sunumuyla gerçekleşen etkinlikte, ‘İçerde’ dizisinin fenomen olan müziklerine imza atan Toygar Işıklı da özel bir performans sergiledi. Ardından dizinin finali, salonu dolduran 2 bin kişi ile birlikte izlendi. Gece sonunda Mika-Der başkanı Nesrin Ercan, Yönetim Kurulu Üyeleri Arzu Sabancı ve Arzu Çebi, oyunculara plaket takdim etti. Dizinin bilet satışından elde edilen gelir, dezavantajlı çocuklar için oluşturulacak Tekirdağ Mika-Der ve İçerde Spor Rehabilitasyon Merkezi’ne bağışlandı. Böylece Türk televizyon tarihinde ilk defa bir dizi, adını, sosyal sorumluluk projesi ile yaşatmış oldu.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...