Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kocaman yuvaya döndü, sıra Emre Belözoğlu'na geldi

Düzenleyen:
Kocaman yuvaya döndü, sıra Emre Belözoğlu'na geldi

SPOR Haberleri

Futbolu sarı-lacivertli formayla noktalamak isteyen Emre bu dileğini Gümüşdağ’a iletti Başkan Gümüşdağ’dan izin alan tecrübeli yıldız, Kocaman da onay verirse geri dönecek

M. EMİN ULUÇ

Fenerbahçe’nin şampiyonluk hasreti, Aziz Yıldırım ile Aykut Kocaman’ı kırgınlıkları bir yana bırakıp, beraber çalışmaya sevk etmişti. Yıldırım ile Kocaman’ın bir araya getiren bu kenetlenmeye şimdi bir önemli isim daha katılmak istiyor; Emre Belözoğlu. Gönül verdiği sarı-lacivertli renklerle jübile yapma hayali kurarken, bir anda kendisini kapının önünde bulan Emre, 3. defa Fenerbahçe’ye transfer olmaya hazırlanıyor. Abi-kardeş ilişkisi yaşadığı Başkan Göksel Gümüşdağ ile görüşüp Fenerbahçe’ye geri dönme arzusunu dile getiren Emre, Başakşehir Başkanı’ndan izni kopardı. Fenerbahçe Yönetimi de tecrübeli isme kapıyı tekrar açıp kırgınlığını unutturmak istiyor.
Visca da listede 
Emre Belözoğlu hakkındaki nihai kararı verecek olan isim ise teknik direktör Aykut Kocaman. Eğer Aykut Hoca da onaylarsa, Emre bedelsiz olarak sarı-lacivertlilere geri dönecek. Böylece Kocaman’dan sonra dev bir isim daha yuvaya dönmüş olacak. Bu arada Emre’nin dışında bir Başakşehirli daha Fenerbahçe’nin gündeminde. Sarı-lacivertliler, başta Trabzonspor olmak üzere çok sayıda talibi olan ve bu sezon gösterdiği performansla büyük çıkış yakalayan Edin Visca için teklif yaptı. Fenerbahçe’nin 27 yaşındaki Boşnak yıldız için 5 milyon avroyu gözden çıkardığı gelen haberler arasında. “Hayatımda ve kariyerimde yenilik için zamanın geldiğini düşünüyorum” açıklaması yapan Visca için Belözoğlu’nun da devrede olduğu değerlendirmeleri yapılıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...