Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tudor yeni Galatasaray'ın şifresini verdi

Düzenleyen:
Tudor yeni Galatasaray'ın şifresini verdi

SPOR Haberleri

Gomis “Bekleyin beni” diyerek işin bittiğini açığa vurdu ama sonra bu Tweeti sildi. Gecikmenin sebebi olarak yıldızların kulüpleri gösteriliyor

BURHAN CAN TERZİ

Galatasaray, golcü Bafetimbi Gomis ve orta saha Younes Belhanda ile her konuda anlaştı. Sarı-kırmızılılar, Swansea City ve Dinamo Kiev kulüpleriyle de el sıkıştı. Normal şartlarda iki isim de geçen hafta İstanbul’da olacak, Florya’ya gelerek resmî imzaları atacaktı. Ancak iki yıldızın hafta içi gelmelerinin daha uygun olacağı düşünüldü. Hatta Galatasaray Başkanı Dursun Özbek “Galatasaray uçakları hafta içi İstanbul’a inmeye başlayacak” şeklinde açıklama yaptı. Pazartesi ve salı geride kalırken sarı-kırmızılı taraftarların heyecanla beklediği oyuncular henüz gelmedi. Bafetimbi Gomis “Bekleyin beni” diye mesaj atıp herkese transferin bittiğini açıklasa da kısa süre içinde tweetini sildi. Peki, bunlar neden oldu?
Gomis Tweet attı, sildi
Transferlerin tarafı olan kulüpler, öncelikle hukuki açıdan, imaj hakları konusunda hiçbir problem çıkaracak unsur istemiyor. Gomis’in Tweeti silmesine de neden olarak hukuki problemler gösterilirken Galatasaray için işin ekonomik boyutunun çok büyük önem arz ettiği ifade ediliyor. Özellikle borsadaki hareketlilikler de hesaplanarak, transferlerin resmî olarak açıklanması için doğru zaman bekleniyor. Öte yandan özellikle İngilizlerin de resmi açıklama yapılması için Galatasaray’dan özel olarak bir süre daha beklenilmesini rica ettiği ifade edildi. Ancak taraftarların da sabrı sınıra gelmiş durumda ve bir an önce açıklama bekleniyor.  Her iki transferin de bayram öncesi açıklanması bekleniyor. 

Belhanda kaliteli
“Belhanda çok yüksek kalitede bir oyuncu. Çalışkan, mantalitesi iyi. Eğer gelirse çok önemli bir oyuncu olacaktır. Sneijder da Belhanda da iyi oyuncular. Birlikte bir formül bulup oynatabiliriz”
Arda rüya olur
“Bildiğim kadarıyla Arda Turan Barcelona’da birkaç yıl daha oynamak istiyor. Onun şimdi G.Saray’da oynaması bir rüya olur.” 
Forvet 20 gol atmalı
 “Geride 4’lü defans garanti olacak. Çok kaliteli bir forvet arıyoruz. Gomis’i şu anda teyit edemem. 15-20 gol atan bir forvete ihtiyacımız var.” 
Ati, Kjaer  ve Cengiz
 Tudor, ‘Takımınızda hangi oyuncuları görmek istersiniz’ sorusuna, “Atiba, Kjaer ve Cengiz Ünder” karşılığını verdi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...