Terazi genel kurulda

Düzenleyen:
Terazi genel kurulda

SPOR Haberleri

Başkanlığa devam etmenin inisiyatifinde olmadığını belirten Dursun Özbek “Genel kurul, iyi hizmet ettiysem bana görevi verir” dedi

Galatasaray’da gelecek sene yapılacak başkanlık seçimiyle ilgili konuşan Başkan Dursun Özbek, devam etmek istediğinin mesajını verdi ama temkinli konuştu. Başkan “Galatasaray Başkanlığı bir şereftir. Ama devam etmek, başkanların inisiyatifinde değil. Ben şu anda genel kurula verdiğimiz sözleri yerine getirmeye çalışıyorum. genel kurul, iyi hizmet ettiysem, beni bu göreve getirsin, iyi hizmet edemediysem bir başka arkadaşı göreve getirsin. Terazi kurulda. Elbette devam etmek isterim ama bu benim elimde olan bir şey değil” ifadelerini kullandı.  
Pes etmek tarzım değil
Dursun Özbek Riva ve Florya projelerinin hayırlı olacağına inandığını söyledi. Proje kapsamında elde edilecek gelirlerle  Özbek “173 milyon dolarlık banka borcunu kapatabilirsem, 300 milyon dolara yakın temliğimiz açığa çıkıyor. Emlak Konut’tan alacağımız temliklerle tekrardan bir nakit oluşturup 173 milyon doları temizlemek istiyorum” dedi. Hiç pes etmeyi düşünmediğini ifade eden sarı-kırmızılı kulübün başkanı “Pes etmek benim tarzım değil. Ben inandığım şeyin arkasında dururum” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...